shopping city sibiu oferă gratuit spaţiu de vânzare pentru artizanii sibieni

Shopping City Sibiu dă startul unei campanii de susținere a micilor artizani sibieni și a afacerilor locale creative. Clienții sunt invitați să nominalizeze artiști, meșteșugari, creatori sau mici producători sibieni care au nevoie de susținere, iar trei dintre aceștia vor primi gratuit timp de o lună un spațiu fizic de vânzare, în incinta centrului comercial, un stand dedicat și vor beneficia de o campanie completă de promovare.

[fvplayer id=”307″]

Din dorința de a menține vii cultura, tradiția și creativitatea sibiană, Shopping City Sibiu face apel la comunitatea locală pentru a-i identifica pe cei mai talentați artizani, producători sau creatori de idei, care au nevoie de sprijin – de la pictori, sculptori în lemn, marochinărie, ceramică, designeri, producători locali la început de drum, care au un business și caută un spațiu de expunere.

Între 17 și 24 noiembrie, sibienii sunt invitați să își arate sprijinul față de micii antreprenori locali pe care îi apreciază, iar Shopping City Sibiu le oferă șansa de a-și expune produsele în incinta centrului comercial în luna decembrie. Astfel, tot ce trebuie să facă este să acceseze site-ul www.shoppingcitysibiu.ro/ și să nominalizeze producătorii favoriți.

Un juriu Shopping City Sibiu va desemna pe 26 noiembrie cei trei antreprenori locali câștigători. Pe lângă spațiul gratuit de vânzare în perioada 1-31 decembrie în incinta centrului comercial, unul dintre aceștia va beneficia in ianuarie 2022 și de servicii complete de branding.

„Campania „Căutăm Artizani Sibieni!” este un gest de sprijin a valorilor locale care au nevoie să fie văzute, recunoscute și promovate. Cu o prezență de 15 ani pe piața locală, Shopping City Sibiu reprezintă o oportunitate de lansare pentru micile afaceri creative ale sibienilor, dar și un partener pe termen lung pentru aceștia. Vrem să aducem în atenția clienților munca celor care nu au avut până acum ocazia să se promoveze corespunzător și care caută un sprijin, atât de important în perioada aceasta. Misiunea noastră este să fim alături de comunitate pentru a păstra vie creativitatea sibiană, în orice formă a ei”, declară reprezentații Shopping City Sibiu.

Meșteșugarii, artizanii și creatorii locali sunt invitați să se înscrie în concurs la adresa de e-mail: office@shoppingcitysibiu.ro, cu următoarele date: nume, prenume, activitatea pe care o desfășoară (mai exact, ce tip de produse comercializează), datele de contact, o descriere, precum și câteva poze cu produsele.

shopping city sibiu oferă gratuit spaţiu de vânzare pentru artizanii sibieni

Ultima oră

Comentariul meu