foto: strada din sibiu fără coșuri de gunoi - „nu există nici în stațiile de autobuz, nici în fața pieței, niciunde”
foto: arhivă

Una dintre cele mai circulate străzi din municipiul Sibiu duce lipsă de coșuri de gunoi. Este vorba despre strada Semaforului din cartierul Vasile Aaron unde nu există niciun tomberon stradal, nici măcar în zona pieței agroalimentare sau în stațiile de autobuz ori în zona magazinelor sau băncilor. În ciuda acestor lipsuri, trotuarul este extrem de curat și rareori poți vedea gunoaie aruncate pe jos. 

O cititoare Ora de Sibiu a semnalat, pe adresa redacției, că strada Semaforului din municipiu duce lipsă de coșuri de gunoi. Nu există unul nici măcar în zona pieței, nici în stațiile de autobuz ori la vreun colț de bloc.

foto: strada din sibiu fără coșuri de gunoi - „nu există nici în stațiile de autobuz, nici în fața pieței, niciunde”

„De ce pe toată strada Semaforului nu există nici un coș de gunoi stradal? Nici în stațiile de autobuz, nici în fata pieței agro-alimentare, ca să nu mai vorbim de coșuri speciale pentru fecalele câinilor… Mă întreb cum ai putea sa educi populația dacă nici măcar minimul de dotare nu există”, spune Adriana Bogdan, „doar un simplu plătitor de taxe și impozite”, așa cum se semnează chiar ea.

CITIȚI ȘI: Ce spune Primăria despre lipsa coșurilor de gunoi – „Au fost furate”

Ora de Sibiu a luat la pas strada. Cele semnalate de cititoare se confirmă. Nici măcar un coș de gunoi stradal nu există pe Semaforului. Cu toate acestea, strada este curată. Sibienii nu aruncă gunoaiele pe jos.

foto: strada din sibiu fără coșuri de gunoi - „nu există nici în stațiile de autobuz, nici în fața pieței, niciunde” foto: strada din sibiu fără coșuri de gunoi - „nu există nici în stațiile de autobuz, nici în fața pieței, niciunde” foto: strada din sibiu fără coșuri de gunoi - „nu există nici în stațiile de autobuz, nici în fața pieței, niciunde” foto: strada din sibiu fără coșuri de gunoi - „nu există nici în stațiile de autobuz, nici în fața pieței, niciunde” foto: strada din sibiu fără coșuri de gunoi - „nu există nici în stațiile de autobuz, nici în fața pieței, niciunde” foto: strada din sibiu fără coșuri de gunoi - „nu există nici în stațiile de autobuz, nici în fața pieței, niciunde” foto: strada din sibiu fără coșuri de gunoi - „nu există nici în stațiile de autobuz, nici în fața pieței, niciunde”

Cititoarea semnalează și faptul că, acum că a venit toamna, frunzele se desprind de pe ramurile copacilor, însă nimeni nu le strânge de pe trotuar. „În Vasile Aaron, unde locuiesc, străzile, aleile și trotuarele sunt pline de frunze putrede pe care le purtăm peste tot pe încălțăminte și cauciucuri”, spune femeia.

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. Mea culpa, nici prin vise nu mi-as fi inchipuit ca se pot fura toate cosurile de gunoi de pe o strada (mai ales ca unele din ele erau masive, de ciment). Intr-adevar nu mai trecusem pe acolo de 2 saptamani

  2. Dar pubelele de gunoi din Piata Mică va plac ????? In plin centrul Sibiului langa Turnul Sfatului ditamai pubelele de gunoi infecte , va plac ???? De atâția ani stau acolo și nu le vede nimeni …dc? Vi se pare ok sa stea acolo ? Faci poze cu Turnul Sfatului dar și cu ghene de gunoi . Eu nu am mai văzut așa ceva nicăieri pe unde am fost.

  3. Exista… Unele sunt chiar imediat langa locul unde s-au facut pozele: la piata, pe partea opusa vizavi de Catena, si tot pe partea aia mai sus de Trans Agape.

    1. Poate ati luat “la pas” pe google maps (:)) cu poze vechi, dar si acolo se vad minim 2 din 3 (de ex piata/Immedio si Aral)