foto: bradul din piața mare a fost montat - urmează căsuțele

Bradul din Piața Mare a fost ridicat, iar acum urmează să fie aranjate și montate și căsuțele unde comercianții își vor vinde produsele la Târgul de Crăciun. În centrul orașului este atmosferă de iarnă, în ciuda temperaturilor din termometre.

[fvplayer id=”302″]foto: bradul din piața mare a fost montat - urmează căsuțele foto: bradul din piața mare a fost montat - urmează căsuțele foto: bradul din piața mare a fost montat - urmează căsuțele

Bradul înalt de 24 de metri a fost montat. Încă de luni, acesta a fost ridicat și împodobit, bucată cu bucată, iar de marți el poate fi admirat în toată splendoarea sa. Pomul de iarnă este artificial, de culoare verde, și a fost achiziționat în anul 2019 .

Bradul este alcătuit din peste 2.400 de crenguțe și a fost livrat împreună cu ornamentele specifice: peste 5.000 de globuri argintii, aurii și roșii, ghirlande luminoase cu lumină albă și rece și o stea tridimensională în vârf.

foto: bradul din piața mare a fost montat - urmează căsuțele foto: bradul din piața mare a fost montat - urmează căsuțele foto: bradul din piața mare a fost montat - urmează căsuțele foto: bradul din piața mare a fost montat - urmează căsuțele

Urmează căsuțele

Tot de marți a început și montarea căsuțelor unde comercianții își vor vine produsele în cadrul Târgului de Crăciun. Acesta își va deschide porțile în data de 26 noiembrie și va putea fi vizitat până în 2 ianuarie.

foto: bradul din piața mare a fost montat - urmează căsuțele foto: bradul din piața mare a fost montat - urmează căsuțele foto: bradul din piața mare a fost montat - urmează căsuțele

Anul acesta, târgul va fi îngrădit, astfel că vizitatorii vor avea nevoie de certificatul verde pentru a putea lua parte la activitățile de aici. MAI MULTE DETALII DESPRE TÂRGUL DE CRĂCIUN, AICI.

Organizatorii spun că, în ciuda restricțiilor, atmosfera din târg nu se va schimba. Sunt mai puține căsuțe în acest an, însă vom avea parte în continuare de produse cu miile de la producători. Practic, în loc de 120 de căsuțe cum erau în alți ani, anul acesta vor fi 80. 

Ultima oră

Comentariul meu