video - cartierul ,,vlarina residence" din șura mare – design exclusivist, confort și preț accesibil

Răspunsuri direct de la dezvoltator la cele mai frecvente întrebări despre cartierul ,,Vlarina Residence” din Șura Mare.

Despre proiect:

  • Proiectul nostru include 80 de case de două tipuri, 96 m.p. utili și 110 m.p. utili, precum și două facilități comerciale în care vor fi amplasate un supermarket cu o farmacie și o clădire de birouri P + 1 pentru clienții noștri.
  • Parcelele din cartierul nostru încep de la 700 până la 1000 m.p, fiecare parcelă are propriul CF. Cartierul va fi iluminat, va avea zonă verde și trotuare, precum și o barieră la intrare în cartier.
  • Compartimentarea inteligentă a casei cuprinde: 3 dormitoare, 2 băi, living, bucătărie, cameră depozitare și terasă acoperită.

Preț și avans:

Cartierul nostru include 80 de case și două facilități comerciale. Primele 60 de case vor fi predate la finele anului 2022, celelalte 20 – la mijlocul anului 2023.

Costul caselor noastre inclusiv terenul aferent (de la 700 m.p.) este cel mai avantajos de pe piața imobiliară.

-105 000 euro pentru o casă de 139 m.p. construit cu TVA inclus.

-115 000 euro pentru o casă de 152 m.p. construit cu TVA inclus.

Avansul constituie 30 % din costul casei, practic clientul achită plata pentru teren, și doar la final plătește pentru casă.

Materiale folosite la construirea caselor și racordarea la utilități:

Folosim doar materiale de construcție de înaltă calitate, care au toate certificatele necesare (beton de la HOLCIM, cărămidă de la CEMACON, țiglă pentru acoperiș de la BRAMAC, tâmplărie REHAU).

  • Casele vor fi predate “la cheie” (fațada va fi realizată din polistiren 10 cm x 80 x PS, finisată cu tencuială decorativă și piatră naturală).
  • Interiorul va fi în varianta albă (pereți lavabili, tavan cu rigips, pereți îmbrăcați cu vată minerală grosime 20 cm). Centrală termică cu încălzire în pardosea cu șapa.
  • Toate casele vor fi racordate la Apa-canal, gaz, curent electric și internet, totul în stare de funcționare, așa cum este stipulat în contract.

Viitorii locatari se vor bucura de toate avantajele unui ansamblu rezidențial occidental: aer curat, case spațioase, liniște, grădină proprie, locuri de joacă pentru copii și de un Mall în apropiere.

Vă așteptăm la o prezentare!

Pentru detalii și vizionări sunați la numărul de telefon 0770791657.

FACEBOOK https://www.facebook.com/VLARINA.RO/

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu