VIDEO: Imagini noi cu lucrările de la Stadionul Municipal - Tribuna a doua prinde contur - „În 2022 aplaudăm victoriile pe arenă”
Captură YouTube CON-A

Sibienii vor putea aplauda primele victorii pe Stadionul Municipal Sibiu începând cu anul viitor. Se lucrează de zor pe viitoarea arenă, iar tribuna a doua prinde contur. Bijuteria Sibiului, în valoare de 24 de milioane de euro, va avea o capacitate de peste 12.000 de locuri, o sală de atletism și una de box.

Lucrările la Stadionul Municipal avansează în ritm susținut, astfel că la mijlocul lunii noiembrie cea de-a doua tribună începe să prindă contur. Pe pagina de Facebook a Primăriei Sibiu au apărut imagini noi cu viitoarea arenă. „În 2022 aplaudăm victoriile pe stadion”, spun reprezentanții primăriei, care menționează că tinerii care fac sport vor crește cu un stadion la standarde UEFA.

Stadionul Municipal va avea o capacitate 12.363 de locuri, din care 302 locuri VIP. Arena va avea și o sală de atletism, care va fi amplasată sub tribuna a doua. Sala de box va fi la parter, unde vor fi amplasate și spațiile de alimentație publică.

CITEȘTE ȘI: Tribuna oficială demolată parțial fiindcă nu rezista la cutremure

Suprafața de joc va avea 105 metri lungime pe 68 lățime, cât cea de pe Camp Nou. Gazonul va fi natural, ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație. Investiția în arena construită în anul 1927 se ridică la peste 24 de milioane euro.

Viitoarea arenă cu aproape 13.000 de locuri ar urma să fie gata în martie 2022, conform celor spuse la începerea proiectului. Există șanse ca termenul să fie prelungit, în principal din cauza crizei de materiale de construcție. (MAI MULTE DETALII AICI)

Ultima oră

Comentariul meu