sibieni băuți, prinși în trafic de poliție în copșa mică și nocrich
foto arhivă

Doi sibieni au fost prinși băuți la volan, în weekend, de polițiști. Aceștia i-au testat alcoolscopic, iar în urma valorilor indicate au întocmit dosare penale.

Unul dintre șoferi a fost prins în Copșa Mică, la 8 dimineața, având o alcoolemie de 0,74 la mie.

„La data de 13 noiembrie a.c., în jurul orei 08:00, în orașul Copșa Mică, polițiștii rutieri au testat alcoolscopic șoferul unui autoturism condus pe DN 14. Testarea alcoolscopică a bărbatului în vârstă de 43 de ani, din municipiul Sibiu, a indicat o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. După ce șoferul a fost însoțit la o unitate medicală pentru prelevarea mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, polițiștii au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului”, spune reprezentanții IPJ Sibiu.

În ceea ce îl privește pe celălalt șofer, el a fost depistat în Nocrich, în toiul nopții, conducând beat o mașină.

„La data de 14 noiembrie a.c., în jurul orei 03:00, pe raza localității Nocrich, polițiștii au depistat un alt conducător auto posibil aflat sub influența alcoolului. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 63 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, a cărui testare alcoolscopică a indicat valoarea  de 0,52 mg/l alcoool pur în aerul expirat”, transmite IPJ Sibiu.

Ulterior prelevării mostrelor biologice, polițiștii au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Ultima oră

Comentariul meu