pnl nu vrea testare cu bani de la stat - nelu tătaru: "avem predispoziție de un val cinci destul de agresiv"
Foto gov.ro

PNL se opune testării cu bani de la buget a persoanelor nevaccinate, spune Nelu Tătaru. El afirmă că România are „o predispoziție de un val cinci destul de agresiv”.

„S-a votat ca noi, deputații PNL, să ne abținem. Statul oferă vaccin gratuit, dar testarea să se facă contracost”, spune deputatul PNL Nelu Tătaru, fost ministru al Sănătății.

El se referă la amendamentul PSD care prevede efectuarea a 20 de teste gratuite în primele 60 de zile pentru persoanele nevaccinate angajate la stat.

Nelu Tătaru afirmă că neadoptarea legii privind certificatul verde a scăzut rata de vaccinare aproape la jumătate.

„Deocamdată suntem pe un trend descendent, dar trebuie să ne gândim că atâta timp cât avem o populație receptivă de aproape 50%, avem și o predispoziție de un val cinci destul de agresiv. Experiența noastră ne arată că un val în România este cam la o lună, o lună și jumătate după valurile din Occident”, conchide Tătaru.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Alta somitate a clasei politice care dovedeste nulitatea absoluta a mizerabililor. Asta era desteptul care ne explica treaba cu „platoul cu trei cocoase”. Alaturi de mistra „pepsiglass” si predictiile lui Matu-Catu despre „economia in crestere” cand toate fiemele sunt inchise, cred ca ar putea ocupa podiumul intr-un concurs de oligofreni.
    Parca a tunat si i-a adunat pe toti zabalosii, chintesenta de mizerii de la crestet pana’n talpa, in clasa politica.
    In astia sa aveti incredere. In imbecilii astia de politicieni. Ei va vor binele. Cei care va avertizeaza ce ticalosi va conduc, raspandesc fake news. Sa nu ii credeti. Doar in politicieni sa aveti incredere. In Gheorghita, Arafat, Matu-Catu, Rafila, boul asta din articol si inca vreo cateva pramatii. Doamne fereste! Unde am ajuns!