Micro-protest în Piața Mare împotriva lui Klaus Iohannis. Video - Președintele huiduit la plecarea de la biserică

Preşedintele Klaus Iohannis a fost surprins la braț cu soția sa, duminică, 14 noiembrie, intrând în Biserica Romano-Catolică ”Sfânta Treime” din Sibiu, iar la ieșire președintele a fost huiduit deși în urmă cu doi ani era aplaudat de sibieni. O femeie i-a strigat ”Jó napot kívánok, PSD!”, relatează News.ro.

 

De asemenea, un bărbat a afişat mesajul ”La biserică…degeaba”. Protestul vine în contextul negocierilor dintre PNL şi PSD pentru formarea unei majorităţi.

Preşedintele Klaus Iohannis, care petrece sfârşitul de săptămână la Sibiu, a mers, duminică, cu soţia la Biserica Romano-Catolică ”Sfânta Treime” din Sibiu.

Înainte de a intra în biserică o femeie i-a strigat ”Jó napot kívánok, PSD!”, mesaj pe care preşedintele însuşi la rostit, în aprilie 2020, pentru a ataca PSD, și care se traduce prin ”Bună ziua, PSD”.

[better-wp-embedder width=”100%” height=”400px” download=”all” download-text=”” url=”https://www.news.ro/embed/20466876″ /]

De asemenea, un bărbat a afişat, pe o foaie, mesajul ”La biserică…degeaba”.

Micro-protest în Piața Mare împotriva lui Klaus Iohannis. Video - Președintele huiduit la plecarea de la biserică
Sursă foto: www.news.ro

 

Şeful statului nu s-a oprit cu protestatarii şi nici nu a făcut declaraţii.

Nemulţumirea sibienilor vine în contextul negocierilor dintre PSD şi PNL pentru formarea unui Guvern, alianţă pe care surse politice susţin că a cerut-o chiar preşedintele Klaus Iohannis.

De altfel, un protest carevizeazăaceastă colaborare dintre PNL şi PSD este programat, duminică, la Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. „Seful statului nu a facut declaratii”. De parca nu asta este standardul de cand robotul s-a trezit presedinte. El nu se obosea cu declaratiile si audientele nici cand a fost primar, apai acum ca i s-a urcat sefia la cap. Nu reuseste sa inteleaga ca el nu este seful romanilor, ci angajatul lor!