video prima zi de black friday la mall în sibiu - fără îmbulzeală deocamdată - ”avem cele mai mari reduceri din an„

Black Friday este cea mai așteptată zi pentru împătimiții cumpărăturilor. Mulți strâng bani cu multe luni înainte pentru a profita de reducerile de acum și astfel să-și umple pungile cu mai multe produse. Ne-am obișnuit cu imaginile în care clienții stau la ușile marilor magazine și se îmbulzesc la intrare la ora deschiderii. Anul acesta, cel puțin, astfel de imagini sunt istorie. Sibienii nu s-au înghesuit la cumpărături din prima zi cu reduceri. Mall-ul din oraș a fost vineri mai mult gol, dar comercianții speră la vânzări mai bune în weekend, când ofertele continuă.

E Raiul cumpărăturilor în magazinele din Sibiu. La mall-ul din oraș reducerile ajung și până la 80% la unele magazine. Cum era de așteptat, cele mai vânate în această perioadă sunt hainele. Magazinele care comercializează atât îmbrăcăminte casual, cât și elegantă, au venit cu oferte pentru Black Friday. Unele au discount de 30%, în timp ce la altele reducerile ajung la 50% sau se oferă prețuri mai mici la al doilea sau al treilea produs cumpărat. Chiar și așa, cel puțin vineri, sibienii nu au prea ieșit la cumpărături.

[fvplayer id=”285″]video prima zi de black friday la mall în sibiu - fără îmbulzeală deocamdată - ”avem cele mai mari reduceri din an„ video prima zi de black friday la mall în sibiu - fără îmbulzeală deocamdată - ”avem cele mai mari reduceri din an„ video prima zi de black friday la mall în sibiu - fără îmbulzeală deocamdată - ”avem cele mai mari reduceri din an„ video prima zi de black friday la mall în sibiu - fără îmbulzeală deocamdată - ”avem cele mai mari reduceri din an„ video prima zi de black friday la mall în sibiu - fără îmbulzeală deocamdată - ”avem cele mai mari reduceri din an„

Comercianții însă știu ca în weekend se fac cele mai mari vânzări, așa că au prelungit ofertele cu încă două zile. ”E o perioadă aglomerată de obicei. Vindem jucării, așa că acum părinții vin și cumpără cadouri și pentru Crăciun, profitând de prețurile mai mici”, spune o vânzătoare.

”Reducerile pe care le avem la ramele de ochelari sunt cele mai mari din an. Se întind până duminică inclusiv, așa că așteptăm sibienii la cumpărături”, spune o altă vânzătoare.

video prima zi de black friday la mall în sibiu - fără îmbulzeală deocamdată - ”avem cele mai mari reduceri din an„ video prima zi de black friday la mall în sibiu - fără îmbulzeală deocamdată - ”avem cele mai mari reduceri din an„ video prima zi de black friday la mall în sibiu - fără îmbulzeală deocamdată - ”avem cele mai mari reduceri din an„ video prima zi de black friday la mall în sibiu - fără îmbulzeală deocamdată - ”avem cele mai mari reduceri din an„

Reducerile de Black Friday nu se aplică însă doar la haine. Bijuteriile, încălțămintea, și mai ales cosmeticele sunt produsele căutate în această perioadă. nici aici prețurile din aceste zile nu sunt de neglijat. cu banii pe care i-ați da pe un ruj, de exemplu, zilele trecute, acum puteți cumpăra două.

 

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. La ce preturi sunt in mall-urile din Romania, si cu 50% reducere ies unele produse mai scump decat ce gasesti online. Nu-i asa, Noriel?