şoferii sibieni pot verifica online starea drumurilor din judeţ

Şoferii care circulă pe drumurile din judeţul Sibiu au la dispoziţie informaţii actualizate despre starea carosabilului, pe site-ul https://www.drumuripodurisibiu.ro/alerta_trafic.php, informează societatea Drumuri şi Poduri, aflată în subordinea Consiliului Judeţean.

„În perioada activităţii comandamentului de deszăpezire numărul de telefon la care se poate apela pentru sesizări şi informaţii referitoare la starea drumurilor judeţene este: 0269.210.884 (apelabil 24 de ore din 24). Pentru informarea corectă şi în timp util a participanţilor la trafic despre starea drumurilor judeţene vă comunicăm că atât pe pagina de facebook, cât şi pe site-ul instituţiei noastre găsiţi zilnic informaţii actualizate (www.drumuripodurisibiu.ro – butonul „alertă trafic”)”, se precizează în comunicatul de presă.

Echipele de drumari dotate cu materiale antiderapante vor patrula începând de sâmbătă, pe drumurile din judeţ, în special pe DJ 106A Sibiu – Păltiniş şi DJ 106E Tilişca – limită judeţ.

„Pentru iarna 2021 – 2022 societatea a estimat ca necesare următoarele cantităţi de materiale pentru deszăpezire: 13.500 tone nisip, 3.000 tone sare, 60 tone material lichid pentru deszăpezire. 35% din totalul cantităţilor de materiale estimate se află distribuite în bazele societăţii din 12.11.2021”, se mai arată în comunicatul celor de la SC Drumuri şi Poduri SA Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu