cioban bătut pe câmp în arhitecților - dus la spital, a rămas și fără o oaie

Ciobanul care își paște oile pe câmpul dintre cartierul Arhitecților și Avantgarden a fost bătut. Acesta a ajuns la spital, fiind internat pentru îngrijiri medicale, după ce un individ l-a lovit în cap. Cel care l-a atacat i-a furat și o oaie. Polițiștii fac cercetări pentru a-l identifica pe tâlhar.

[fvplayer id=”289″]

Totul s-a petrecut joi seara. Ciobanul se afla pe câmpul din spatele blocurilor din cartierul Arhitecților când cineva a venit și l-a atacat. Acesta l-a lovit în cap, iar apoi i-a furat o oaie.

„La data de 11 noiembrie a.c., în jurul orei 20:50, prin apel 112, un bărbat a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că, în timp ce se afla la o stână din extravilanul localității Șelimbăr, ar fi fost lovit în zona capului cu un obiect contondent de către o persoană necunoscută, care ulterior ar fi sustras o oaie. Ca urmare a primelor investigații desfășurate la locul incidentului, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au constatat că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Echipajul medical care a intervenit la locul faptei l-a transportat pe bărbat la spital pentru îngrijiri medicale. Ciobanul este un sibian în vârstă de 71 de ani.

Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, în vederea identificării persoanei bănuite de săvârșirea faptei și aplicării măsurilor legale în consecință.

Ultima oră

Comentariul meu