polițiștii n-au dat nicio amendă marți – jandarmii au avut câțiva „clienți” care nu au stat în izolare

Polițiștii sibieni continuă să acționeze integrat, împreună cu jandarmii, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.  Ziua de marți a fost ceva mai liniștită, nefiind aplicate prea multe amenzi celor care nu respectă măsurile actuale. Polițiștii au aplicat câteva avertismente, iar jandarmii au dat trei sancțiuni contravenționale.

În ultimele 24 de ore, au fost desfășurate acțiuni de verificare în zone aglomerate, centre comerciale, piețe și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea regulilor impuse referitoare cu precădere la interdicțiile de circulație, portul măștii de protecție sanitară, programul de funcționare a operatorilor economici, precum și utilizarea certificatelor de vaccinare.

În urma controalelor efectuate, polițiștii a aplicat 10 sancțiuni contravenționale cu avertisment pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție sanitară.

În data de 9 noiembrie, jandarmii sibieni au desfășurat acțiuni de verificare a respectării interdicțiilor impuse în această perioadă pe raza județului, împreună cu un reprezentant al Inspectoratului Teritorial de Muncă Sibiu, în zone aglomerate, centre comerciale, piețe și terase. De asemenea, jandarmii montani au desfășurat activități de verificare în stațiunile montane Bâlea și Păltiniș.

Pe timpul desfășurării acțiunilor au fost verificate 8 certificate verzi, 14 persoane și 15 operatori economici. În urma verificărilor efectuate, jandarmii au aplicat trei amenzi în valoare de 2000 de lei pentru nerespectarea măsurilor privind izolarea și portul măștii de protecție.

Ultima oră

Comentariul meu