părinți sfâșiați de durere - a murit daria, fetița lovită de o mașină în sibiu

Daria, fetița în vârstă de 6 ani, lovită de o mașină pe strada Gheorghe Asachi din municipiul Sibiu, a decedat. Aceasta a trecut strada în fugă, printr-un loc nepermis, moment în care a fost călcată de autoturism. Accidentul s-a petrecut miercurea trecută, iar copila a decedat ziua următoare, în tot acest timp aflându-se în comă.

Accidentul rutier s-a petrecut miercurea trecută, după ora 18:00, pe strada Gheorghe Asachi din municipiul Sibiu. Fetița a trecut strada, în fugă, printr-un loc nepermis, moment în care a fost lovită în plin de un autoturism. Șoferul în vârstă de 33 de ani nu a mai putut evita impactul.

VEZI AICI DETALII DESPRE ACCIDENT 

Copila a intrat în stare de inconștiență și a fost dusă la spital de echipajele medicale în comă, având de asemenea un traumatism cranian. Fetița a fost internată pe secția ATI, iar medicii au fost de la început rezervați în ceea ce privește evoluția copilei.

În ziua de 4 noiembrie, micuța a decedat. „Starea fetiței nu s-a schimbat, fiind în continuare în comă. A suferit un stop cardio-respirator și, din păcate, a decedat”, a declarat dr. Ioana Mătăcuță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Trist! Condoleanțe sincere familiei! Poate în sfârșit Primăria o să ia în seamă sesizările locatarilor! Moartea acestui copil să nu fie chiar în van! Este o curbă extrem de periculoasă! Trebuiau puse cu mult timp în urmă limitatoare de viteză!