șoferul care a mers cu mașina pe contrasens pe milea - femeie amendată pentru că nu a vrut să spună cine era la volan

Un șofer aflat la volanul unui autoturism marca Audi a tăiat toate benzile de pe Bulevardul Vasile Milea și a depășit cu nonșalanță mai multe autovehicule aflate în mers. Poliția a văzut imaginile și a început căutările pentru a-l sancționa pe conducătorul auto. Oamenii legii au identificat-o pe proprietara mașinii, însă aceasta nu a vrut să spună cine a condus-o în acea zi, motiv pentru care a fost amendată.

VEZI AICI CINE ESTE ȘOFERUL DE PE MILEA 

Un șofer inconștient a fost suprins, în trafic, în 2 noiembrie, în timp ce conducea un autoturism pe contrasens pe bulevardul General Vasile Milea din municipiul Sibiu. Imaginile au fost publicate pe rețelele de socializare, iar poliția s-a autosesizat. Individul a fost căutat de oamenii legii pentru a fi tras la răspundere.

VEZI AICI VIDEOUL CU ȘOFERUL CARE DEPĂȘEȘTE PE MILEA 

Aceștia au identificat cine este proprietarul mașinii, fiind vorba despre o femeie din Șeica Mare. Sibianca nu a vrut să le spună polițiștilor cine i-a condus mașina pe Milea, motiv pentru care a fost amendată.

„Ca urmare a verificărilor efectuate de către Polițiștii Biroului Rutier Sibiu, a fost identificată proprietara autoturismului în cauză, acesteia solicitându-i-se, conform procedurii legale, să comunice datele de identificare ale persoanei care a condus autoturismul la momentul surprins de camerele video. Întrucât femeia, în vârstă de 43 de ani, din comuna Șeica Mare, nu a comunicat datele solicitate în termenul prevăzut de lege, aceasta a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 652,5 de lei”, a spus, pentru Ora de Sibiu, Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu continuă activitățile de identificare a persoanei aflate la volan.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Doar atata amenda, cand ea sau, probabil, plodul ei puteau sa cauzeze o catastrofa pe milea? ce legi omule, ce legi!!! Deci gata, soferul a scapat?