amenzi de la poliția locală pentru membrii aur care au strâns semnături împotriva lui iohannis în piața mare

George Simion, liderul AUR, a fost la finalul săptămânii trecute la Sibiu. În data de 5 noiembrie, alături de alți trei colegi de partid au strâns semnături în Piața Mare pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis. Escapada din orașul în care acesta a fost primar i-a costat însă pentru că au fost amendați. În total valoarea sancțiunilor aplicate este de 4.000 de lei.

Timp de aproximativ o oră cei patru au strâns semnături în Piața Mare. În tot acest timp s-au fotografiat cu sibienii, iar George Simion a făcut chiar un live pa pagina sa de Facebook. Niciunul dintre cei patru nu a purtat masca de protecție, chiar dacă acest lucru este obligatoriu, chiar și în aer liber.

S-au ales astfel cu câte o amendă de 1.000 de lei fiecare. ”Agenții Poliției Locale care patrulau în Piața Mare au legitimat 4 persoane care desfășurau o acțiune de strângere de semnături pe domeniul public. La sosirea echipajului de Poliție Locală la fața locului, cele 4 persoane si-au pus măștile de protecție pe față. Acestea vor fi amendate de Poliția Locală pentru organizarea și participarea la o adunare publică nedeclarată și neavizată”, spune Mirela Gligore, purtător de cuvânt al Primăriei Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Bine ca pe paduchii astia prajiti i-ati amendat dar pe familia Robohannis nu ati amendat-o cand se plimba fara masca prin curtea bisericii evanghelice. Slugilor!