video - sibian de 72 de ani surprins pe contrasens pe autostradă - poliția i-a luat permisul

Un participant la trafic surprins imaginile video, pe autostrada Sibiu – Deva. Acesta a fost la un pas să se tamponeze cu o altă mașină ce mergea pe contrasens.

Incidentul s-a produs duminică în jurul orei 13,10, pe A1, în zona kilometrului 245 de pe sensul de mers Sibiu – Deva. Un sibian cu o Dacia Logan mergea pe contrasens. Un alt participant la trafic a sunat la 112 și a anunțat acest lucru, iar politiștii rutieri au oprit autoturismul condus pe contrasens.

”La volan polițiștii au identificat un bărbat în vârstă de 72 de ani, sibian, acesta fiind sancționat cu amendă în valoare de 870 de lei, totodată fiind aplicată și sancțiunea complementară de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pentru 60 de zile’’, a declarat pentru Ora de Sibiu, Elena Welter, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.
Video&foto: Dani Popescu – Trafictube – Facebook

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Boșorog care a îmbătrânit degeaba. Ăstuia trebuia sa ii fie anulat permisul și gata. Ce mai amenzi și suspendări…si asa in 2-3 ani da besina rece. Dacă nu e în stare sa își dea seama ca merge aiurea pe autostrada, probabil e senil deja…