foto un covor cu chipul soților ceaușescu se vinde cu 40.000 de euro pe olx
Sursă foto: OLX

Un covor cu chipul cuplului Nicolae și Elena Ceaușescu a fost pus în vânzare pe OLX. Carpeta costă aproximativ 40.000 de euro. 

 

Covorul este un unicat, susține cel care a postat anunțul. Potrivit proprietarului, covorul a fost realizat din lână, fiind confecționat manual, după o muncă de doi ani.

„Unicat! Vând covorul manual din lână în centrul căruia este țesută efigia cu portretul lui Nicolae și Elena Ceaușescu, pe fond bleu, încadrați de un chenar în formă ovală, cu modele artizanale, cu dimensiunile: 2,95m/2,60 m. La confecționarea covorului, care s-a făcut manual de către un colectiv al U.C.E.C.O.M. Mislea Baicoi, la cererea unui demnitar care l-a oferit familiei Ceausescu, s-a lucrat doi ani. Dețin acte de proveniență și autenticitate!”, spune vânzătorul, în anunțul de pe OLX.

foto un covor cu chipul soților ceaușescu se vinde cu 40.000 de euro pe olx
Sursă foto: OLX

În 2014, o sabie aurită, o blană de leopard aparţinând lui Nicolae Ceauşescu, precum şi o haină de blană de vulpe, un lot format din costum deux-pièces, două bluze, turban şi garnitură compusă din poşetă, pantofi şi cordon ale Elenei Ceauşescu, alături de alte obiecte personale ale cuplului dictatorial vor fi scoase la vânzare în cadrul licitaţiei „Epoca de Aur“ a casei Artmark din Bucureşti.

 

Ultima oră

Comentariul meu