video un bărbat a fost pălmuit în autobuz de o femeie pentru că nu purta mască de protecție
Sursă foto: captură Video/ www.adevărul.ro

Un bărbat care nu purta mască de protecție și se afla într-un autobuz din Cluj a fost pălmuit de o femeie enervată de discursul lui antivaccinist. 

 

Potrivit sursei citate, imaginile filmate au fost postate pe reţele de socializare, iar în clip se vede că bărbatul nu purta mască şi a intrat într-un conflict verbal cu ceilalţi călători, care i-au cerut să-şi pună masca.

La un moment dat, în cadru apare o femeie care îi pune mâna peste gură şi îl pălmuieşte, apoi se retrage. În acel moment, bărbatul se ridică şi el în picioare, dar nu este clar ce urmează pentru că aici se întrerupe filmarea.

Potrivit adevarul.ro, pe reţele sociale, clipul a trezit reacţii şi i-a împărţit pe internauţi în trei tabere. Unii dintre ei susţin că femeia a procedat corect dându-i o lecţie bărbatului.

[better-wp-embedder width=”100%” height=”400px” download=”all” download-text=”” url=”http://

” /]

Alţii spun că femeia avea dreptate, dar că a avut un comportament necorespunzător şi că nu era normal să-l lovească pe bărbat, chiar dacă acesta nu respecta legea. În sfârşit, o a treia categorie susţin că bărbatul are dreptate în proporţie de sută la sută şi că femeia ar trebui dată în judecată pentru gestul său.

Ultima oră

Comentariul meu