video - înfrângere pentru fc hermannstadt cu steaua - șelimbăr a făcut egal la timișoara

FC Hermannstadt a suferit sâmbătă după amiază prima înfrângere în actuala ediție de campionat. Sibienii au cedat cu 0-1 în fața celor de la Steaua, în meciul jucat la Mediaș. Cealaltă echipă a județului în liga 2, CSC Șelimbăr, a făcut 1-1 la Timișoara.

Prima înfrângere pentru FC Hermannstadt a venit cum nu se poate mai rău și fix în fața unei echipe cu care se luptă pentru supremație în fruntea clasamentului.
După ce au câștigat în extremis ultimele două meciuri (cu Șelimbăr și Brașov), sibienii au pierdut cu Steaua.
Echipa lui Măldărășanu a jucat anost în meciul disputat la Mediaș. Oaspeții au fost tăioși mai ales pe contra atac și au și reușit să puncteze pe tabela de marcaj.
Unicul gol a venit în minutul 53, atunci când Adi Popa a centrat dintr-o lovitură liberă de la 35 de metri lateral stânga, Muțiu, ieșit în 6 metri, a scăpat balonul din brațe, în Vasile Buhăescu, iar acesta a împins simplu mingea în plasă (VIDEO AICI).
Sibienii nu au mai avut puterea să revină și au înregistrat astfel prima înfrângere în campionat. Echipa lui Măldărășanu ar putea ajunge chiar pe locul patru în clasament, dacă Concordia și U Cluj reușesc să învingă.

YouTube video

Remiză pentru CSC Șelimbăr
Cealaltă echipă sibiană din liga 2, CSC Șelimbăr, a reușit o remiză în deplasare cu Poli Timișoara. Șelimbărenii au condus cu 0-1 prin golul lui Cîrstean, dar gazdele au egalat din penalty. S-a terminat 1-1, și Șelimbărul rămâne pe locul 11, cu 18 puncte.

Ultima oră

Comentariul meu