video: george simion, liderul aur, strânge semnături de la sibieni în piața mare pentru demiterea președintelui iohannis

George Simion, liderul AUR este la Sibiu. Acesta strânge semnături de la sibienii aflați în Piața Mare pentru demiterea președintelui Iohannis.

VIDEO AICI

George Simion, liderul AUR: „E foarte multă lume care semnează pentru ca Iohannis să nu ne mai reprezinte. E timpul ca toată România sa iasă și să strângă semnături pentru ca Iohannis să nu mai fie Președinte.”

George Simion împreună cu echipa sa, încearcă să îl demită pe Președintele Klaus Iohannis.

 

Ultima oră

Participă la discuție

8 Commentarii

  1. Pupincuriștii sasului imbecil în frunte cu acest ziar de raht care publică doar opiniile acestor jigodii sunt niște jeguri

    1. Total de acord. Progresistii astia platiti de Open Society din banii lui Soros nu stiu decat sa cenzureze. Si astia si aia de la Turnul Sfatului fac la fel. Tribuna nu cenzureaza. Insa avem nevoie de un ziar nationalist la Sibiu. Altfel, jegurile astea vor face valuri de minciuni si nu ai cum sa le raspunzi, ca nu iti publica.

  2. Si oltenii nu sunt tot oameni sau ce? Suntem acolo unde suntem ca si popor pentru ca tu si altii nu aveti capacitatea sa faceti diferenta intre caracterul unei persoane si locul de unde provine. Dar, daca atata poti, se intelege.

  3. Du-te ma coloratule de unde ai venit. N-ai minte cat o gaina. La Sibiu Iohannis este apreciat ptr ca aici este respect, cultura, educatie!
    Mars din Sibiu aurolacule!

  4. Dute ma coloratule de unde ai venit. N-ai minte cat o gaina. La Sibiu Iohannis este apreciat ptr ca aici este respect, cultura, educatie!
    Mars din Sibiu aurolacule!