ce facem în weekend la sibiu - muzeul în aer liber și filmele de la cinegold, atracțiile principale
Foto Facebook Muzeul Astra

Este weekend din nou, iar Ora de Sibiu vine cu recomandările acestui sfârșit de săptămână. Vremea pare să țină cu noi, căci și următoarele zile se anunță la fel de calde, astfel că plimbările prin Muzeul în Aer Liber sunt binevenite și chiar terapeutice. Iar dacă cumva norii se adună pe cer și va începe să plouă, mai sunt alte variante pe care le putem lua în calcul. La CineGold în Promenada Sibiu rulează filme de neratat!

[fvplayer id=”260″]Începutul lunii noiembrie a fost extrem de călduros, iar în weekend se anunță din nou temperaturi ridicate. Vremea este numai bună pentru plimbări prin Muzeul în Aer Liber. Dacă ajungeți acolo, trebuie să țineți cont de următorul program:

  • program de vizitare: luni – duminică, între orele 08.00 – 18.00
  • program casierie principală, intrarea nr.1 în Muzeul ASTRA: luni – duminică, între orele 08.00 – 17.45
  • program casierii secundare: luni – duminică, între orele 09.00 – 17.00 (ultimul bilet 16:45)
  • program Galerii de Artă Populară: luni – duminică, între orele 09.00 – 17.00
  • program cafenea: luni – duminică, între orele 09.30 – 17.00
  • program vizitare expoziții temporare: miercuri – duminică, între orele 09.00 – 17.00.

Cele mai bune se văd la CineGold! Dacă aveți chef să vedeți o producție pe bună pe un ecran impresionant, sunteți invitați la Promenada Sibiu. Dune, Venom, Familia Addams, A fost odată-n Soho – sunt doar câteva dintre titlurile care rulează în weekend la cinema.

ce facem în weekend la sibiu - muzeul în aer liber și filmele de la cinegold, atracțiile principale

Cei mici sunt așteptați și în acest weekend la Teatrul „Gong”, acolo unde are loc un maraton muzical.

Așadar, Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu își deschide cortina în luna noiembrie cu un maraton muzical pentru copii, alături de actorii Eliza Păuna, Claudiu Fălămaș, Raluca Răduca, Paul Bondane și Anton Balint în spectacolul „Vaca Rosalinda”. Cele patru reprezentații programate la finalul acestei săptămâni vor avea loc:

  • vineri, 5 noiembrie, de la ora 18:00
  • sâmbătă, 6 noiembrie, de la orele 11:00 și 18:00
  • duminică, 7 noiembrie, de la ora 11:00

ce facem în weekend la sibiu - muzeul în aer liber și filmele de la cinegold, atracțiile principale

Tot în acest weekend are loc și cea mai mare competiție de dans sportiv din România. Transylvanian Grand Prix aduce la Sibiu, între 5 și 7 noiembrie, peste 1000 de sportivi din peste 42 de națiuni pentru cel mai important eveniment de dans sportiv ce are loc anul acesta în România. Evenimentul va avea loc în Sala Transilvania, pe o suprafață de competiție de 24 x 16 metri.  Openul de dans sportiv ce va avea loc la Sibiu este structurat pe categorii de vârstă, plecând de la 6 ani până la Seniori IV (peste 65 ani) care vor performa în cele trei zile de concurs. Prima dintre competiții este dedicată sportivilor care practică dansul sportiv ca hobby și celor ce corespund categoriilor de experiență E și D. A doua parte a competiției este dedicată calificărilor tuturor participanților de la World Open și Campionate Mondiale, urmând ca în ultima parte a evenimentului să se desfășoare finalele celor mai așteptate competiții din eveniment. (DETALII AICI)

Ultima oră

Comentariul meu