maia, fetița lovită de o mașină la sibiu, nu a ieșit din comă - „prognosticul este foarte rezervat”
foto: arhivă

Maia, fetița în vârstă de șase ani din Sibiu care a fost lovită de o mașină miercuri seara, este în continuare în stare gravă. Medicii sunt rezervați în ceea ce privește starea de sănătate a copilei, mai ales că, în prezent, este în comă profundă.

[fvplayer id=”257″]

Accidentul rutier s-a petrecut miercuri seară, după ora 18:00, pe strada Gheorghe Asachi din municipiul Sibiu. Fetița a trecut strada, în fugă, printr-un loc nepermis, moment în care a fost lovită în plin de un autoturism. Șoferul în vârstă de 33 de ani nu a mai putut evita impactul.

VEZI AICI DETALII DESPRE ACCIDENT 

Copila a intrat în stare de inconștiență și a fost dusă la spital de echipajele medicale în comă, având de asemenea un traumatism cranian. Maia a fost internată pe secția ATI, iar joi starea ei este în continuare foarte gravă.

„Fetița internată din cauza accidentului rutier din cursul serii de 3 noiembrie se află în secția ATI a Spitalului Clinic de Pediatrie. Starea generală se menține foarte gravă, este în comă profundă, instabilă hemodinamic și cu prognostic foarte rezervat”, a spus, pentru Ora de Sibiu, Ioana Mătăcuță, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Pediatrie Sibiu.

Medicii sunt rezervați în ceea ce privește evoluția stării de sănătate a copilei.

Ultima oră

Comentariul meu