șoferul care a condus pe contrasens pe milea este căutat de poliție

Un șofer inconștient a fost suprins, în trafic marți 2 noiembrie, în timp ce conducea un autoturism pe contrasens pe bulevardul General Vasile Milea din municipiul Sibiu. Imaginile au fost publicate pe rețelele de socializare, iar poliția s-a autosesizat. Individul care conducea o mașină marca Audi este căutat de oamenii legii pentru a fi tras la răspundere.

[fvplayer id=”256″]

Camera de bord a unui alt participant la trafic a surprins momentul în care șoferul depășește pe contrasens toate mașinile. Din cauza inconștienței sale, o nenorocire ar fi putut avea loc. Autoturismul pare a fi înmatriculat în Germania.

VEZI AICI IMAGINILE VIDEO 

Poliția îl caută acum pe acest șofer pentru a fi tras la răspundere pentru faptele sale.

„În referire la imaginile publicate pe rețelele de socializare, imagini care surprind un conducător auto efectuând o manevră periculoasă în trafic, în municipiul Sibiu, vă comunicăm faptul că, la nivelul Biroului Rutier Sibiu, s-au declanșat verificări în vederea identificării persoanei aflate la volan și aplicării măsurilor legale în consecință”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

De asemenea, polițiștii le recomandă tuturor participanților la trafic, indiferent de calitatea pe care o au, pieton sau conducător de vehicul, ca în momentul în care surprind astfel de comportamente riscante, să anunțe de urgență cea mai apropiată unitate de poliție și să transmită personalului abilitat cât mai multe detalii cu privire la persoane sau autovehicule.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu