geci de damă pentru o toamnă călduroasă cu stil

Nu este niciodată prea devreme să te gândeşti la modele de geci de toamnă de damă noi, călduroase şi confortabile şi să îţi îmbogăţeşti garderoba cu cel puţin o piesă modernă. Cum vei putea purta puloverul acela drăguţ dacă nu ai haine de exterior potrivite?

Jachetele de damă de toamnă nu sunt la fel de voluminoase ca cele de iarnă, dar sunt extrem de practice şi te vor ajuta să creezi ţinute stratificate perfecte pentru acest anotimp. Astfel, nu vei fi copleşită de temperaturile scăzute şi, totodată, nu va trebui să renunţi la stil şi eleganţă.

Iată câteva sugestii de geci de toamnă de damă ideale pentru a te pregăti pentru sezonul care abia a început:

Jachete de damă de toamnă din lână, în carouri 

Disponibilă în mai multe culori şi în modele diferite, gecile de toamnă pentru femei din lână şi în carouri nu se vor demoda niciodată! Acest strat exterior este suficient de uşor ei de călduros pentru a completa cu stil şi rafinament orice ţinută de toamnă cu fustă sau cu pantalon. Întrucât te protejează de frig, dar şi de vânt şi de intemperii, lâna este un material ideal pentru o haină de tranziţie.

Jachete moto de damă 

Iată o altă sugestie pentru geci de toamnă pentru femei – cea în stil moto! O poţi găsi în diverse culori şi modele, de la cel clasic la cel elegant. Şi, dacă vei alege un model cu croială asimetrică, uşor dreaptă, poţi să fii sigură că vei avea o siluetă de invidiat, chiar dacă vei purta mai multe straturi pe dedesubt.

Jachete de damă de toamnă impermeabile în formă de hanorac 

Nu poţi trece prin toamnă fără o jachetă impermeabilă, practică şi uşor de purtat, cum ar fi acest model de tip hanorac. Uşor şi rezistent la apă, acesta este dotat cu o glugă generoasă şi fermoar dublu în faţă, cu buzunare ascunse şi protecţii pentru vânt. Se poate purta încheiat sau deschis şi poate arăta superb într-o ţinută bine armonizată.

Jachete de damă de toamnă din blăniţă sintetică 

Şi, dacă tot vorbim despre modele de geci de toamnă pentru femei care îţi pot completa ţinutele cu rafinament şi stil, trebuie să amintim şi jacheta din blăniţă sintetică! Cu un aspect extrem de drăguţ şi de feminin, acest tip de geacă încă este în trend şi nu se va demoda prea curând. Pentru un look mai casual, alege să o porţi cu o pereche de jeanşi sau cu o fustă lungă tricotată. Din fericire, le poţi găsi în diverse culori şi modele şi ai de unde să alegi!

Jachete de damă pentru toamnă în formă de cămăşi supradimensionate 

Când temperaturile încep să scadă, o geacă de damă de tip cămașă supradimensionată, călduroasă şi confortabilă va fi accesoriul perfect pentru ţinutele casual relaxate de toamnă. Confecţionată dintr-un material călduros şi uşor, prea puţin voluminoasă şi uşor de purtat, această piesă vestimentară poate deveni rapid un strat exterior ideal de toamnă sau chiar unul intermediar de iarnă.

Jachete de damă pentru toamnă din piele 

O altă piesă vestimentară care nu se demodează niciodată, ideală pentru toamnă, este geaca din piele! Durabilă şi rezistentă, aceasta este o achiziţie pe termen lung pe care nu o vei regreta niciodată. O poţi găsi în modele şi culori variate, în varianta lungă sau scurtă şi o poţi purta la ţinute variate, casual sau elegante. Este o piesă vestimentară pe care te poţi baza în numeroase ocazii, indiferent dacă o vei purta cu rochii sau cu pantaloni. O geacă din piele bine aleasă te va face să arăţi cool şi, totodată, te va proteja perfect de frig, de vânt şi de ploaie!

 

Ultima oră

Comentariul meu