video – imagini halucinante pe milea la sibiu – un audi depășește cu nonșalanță pe contrasens

Un participant la trafic a surprins cu ajutorul unei camere de bord imagini halucinante. Un șofer aflat la volanul unui autoturism marca Audi a tăiat toate benzile de pe Bulevardul Vasile Milea și a depășit cu nonșalanță mai multe vehicule aflate în mers.

[fvplayer id=”253″]Șoferul unui bolid marca Audi s-a crezut singur pe șosea. Nimeni nu i-a cumpărat stradă și nici n-a inventat el regulile de circulație, dar cu toate asta s-a comportat de parcă lumea s-ar învârti în jurul lui.

CITEȘTE ȘI: Șoferul este căutat de poliție 

Camera de bord a unui alt participant la trafic a surprins momentul în care șoferul depășește pe contrasens toate mașinile. Din cauza inconștienței sale, o nenorocire ar fi putut avea loc. Autoturismul pare a fi înmatriculat în Germania.

video – imagini halucinante pe milea la sibiu – un audi depășește cu nonșalanță pe contrasensSursa video: Marius Crapciu/Facebook

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. Daca are numere de Germania si soferul e atata de distrus, sigur e vreun cisnadian intors acasa dupa ce a spalat pe jos la McDonald’s in Germania si acum se da mare cu masina inchiriata.

  2. Politia sta la pomana doar doar prinde unu cu 62 sa il amendeze, nu are timp sa isi faca treaba ?

  3. Politia rutiera Sibiu ce ne spune despre asta.
    Se autosesizeaza din oficiu sau trebuie sesizată?

  4. Exact aceeasi masina m-a depasit ieri pe viaductul peste calea ferata de pe str kogslniceanu – calea surii mici. Cum de nu se sesizeaza Politia Rutiera si umbla nestingherit?!