tentativa de omor din terezian - femeia care aproape și-a ucis iubitul a scăpat ieftin - nu a fost arestată
foto: arhivă

Femeia din Sibiu care și-a înjunghiat iubitul cu un cuțit și aproape că l-a omorât a scăpat ieftin. Procurorii au lăsat-o în libertate.

[fvplayer id=”250″]

Un scandal imens a avut loc vineri după-amiaza în cartierul Terezian din Sibiu. O femeie și-a atacat iubitul cu un cuțit și i l-a băgat în zona toracică. Lama acestuia a ajuns în inimă, iar bărbatul a avut nevoie urgentă de o operație.

CITEȘTE ȘI: Scene cumplite la Sibiu – Un tânăr a fost înjunghiat în inimă de iubită

„La data de 29 octombrie a.c., în jurul orei 16,50, într-un imobil din municipiul Sibiu, între o femeie în vârstă de 41 de ani și un bărbat în vârstă de 37 de ani, concubini, pe fondul consumului de alcool, ar fi izbucnit un conflict spontan în urma căruia femeia l-ar fi înjunghiat pe bărbat în zona toracelui. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale”, a transmis Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Imediat după eveniment, bărbatul a fost pus pe masa de operație. A fost o intervenție extrem de dificilă, însă munca medicilor nu a fost în zadar, căci au reușit să-i salveze viața. (DETALII AICI)

În urma celor întâmplate, femeia a fost reținută pentru 24 de ore, iar apoi a ajuns în fața procurorilor. A scăpat ieftin și nici nu se află în arest, în ciuda faptului că iubitul ei ar fi putut să moară.

„Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, respectiv tentativă la infracțiunea de omor. Față de presupusa agresoare, reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au luat măsura reținerii 24 de ore, iar la data de 30 octombrie a.c., procurorul de caz a dispus plasarea femeii sub măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile”, a declarat Welter.

Cercetările în acest caz continuă.

Ultima oră

Comentariul meu