prima spălătorie self service de pe calea cisnădiei - „era mare nevoie în zonă”

O spălătorie auto de tip self service se construiește pe Calea Cisnădiei. Este prima de acest gen din zonă și va urma să aibă șapte boxe, dintre care șase acoperite, și o zonă pentru aspirare.

Calea Cisnădiei este o zonă aflată într-o continuă dezvoltare, motiv pentru care investitorii vin aici cu noi proiecte. Până la finalul anului se va deschide o spălătorie auto de tip self service unde sibienii își pot curăța mașinile.

„Construim spălătoria pe Calea Cisnădiei, în apropierea terenului de tenis. După ce vom primi autorizația de construire, vom începe lucrările. Am vrea să-i dăm drumul până la finalul anului. Este mult de muncă, dar necesitatea unei astfel de spălătorii este mare, fiindcă nu este niciuna în zonă. Se construiește mult aici, au loc lucrări, se face mizerie, și așa putem păstra Sibiul curat”, spune Marcel Dinu, administratorul Car Wash Top Shine Sibiu.

Accesul în spălătorie se va face din DJ 106C, apoi pe un drum de exploatare. În interior circulațiile carosabile se vor face cu dale înierbate. Pentru comunitatea din zona proiectul propus va avea un impact benefic prin dezvoltarea social economică a zonei și perspectivele de dezvoltare prin desfășurarea unor activități conexe pe amplasamente limitrofe sau învecinate, se arată în memoriul de prezentare publicat pe site-ul Agenției pentru Protecția Mediului Sibiu.

Spălătoria va avea șase boxe acoperite și o boxă neacoperită, toate destinate spălării autovehiculelor. Va exista și un spațiu tehnic cu instalații de preparare apă caldă, cu distribuitori de detergenți și o centrală de încălzire pentru pardoseala boxelor de spălare. Zona pentru aspirare va fi disponibilă pentru maxim două autoturisme în același timp. Aspiratoarele vor fi închise într-o cutie absorbantă fonic producând un maxim de 35 decibeli exterior. Administratorul Top Shine Sibiu mai are încă două spălătorii self service în județul Sibiu, una dintre ele în zona mall-ului Shopping City, iar alta în apropierea Târgului Obor.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu