ceartă conjugală la ocna sibiului - bărbat aproape omorât după ce a fost înjunghiat de iubită
FOTO arhivă

O ceartă monstruoasă a avut loc, la finalul lunii octombrie, în Ocna Sibiului. O femeie și-a înjunghiat iubitul. Amândoi ar fi consumat alcool și, la un moment dat, un conflict a izbucnit între ei.

O femeie din Ocna Sibiului a ajuns în spatele gratiilor după ce, duminică seara, aproape că și-a omorât iubitul. Sursele Ora de Sibiu spun că cei doi au consumat alcool în locuința lor și, la un moment dat, s-au luat la ceartă. Lucrurile au degenerat, iar femeia a băgat cuțitul în bărbat. Acesta a fost rănit grav și a fost dus la spital.

Din fericire, bărbatul a scăpat cu viață, însă are nevoie de recuperare. Femeia, în schimb, se va gândi la ceea ce a făcut după gratii. Ea a fost reținută, iar acum se află în arest preventiv la propunerea procurorilor.

MAI MULTE DETALII DESPRE ÎNJUNGHIERE AICI – CE SPUN PROCURORII ȘI POLIȚIA

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu. În temeiul art. 226 Cpp, art. 223 alin. 2 Cpp raportat la art. 202 alin. 1 şi alin. 3 Cpp, dispune arestarea preventivă a inculpatei L.A., cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, prevăzută și pedepsită de art. 199 alin. 1 Cp, cu referire la art. 32 Cp raportat la art. 188 alin. 1 şi alin. 2 Cp, în prezent reţinută în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu, pe o durată de 30 zile, începând cu data de astăzi, 01.11.2021, până la data de 30.11.2021, ora 24,00 inclusiv”, se arată în soluția pe scurt publicată pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Sibianca este cercetată atât pentru infracțiuni în familie, cât și pentru tentativă la omor. Până la finalul lunii noiembrie, aceasta rămâne în arest preventiv.

Un caz similar a avut loc și în municipiul Sibiu. O femeie și-a înjunghiat, și în acest caz, iubitul, iar conflictul a izbucnit tot pe fondul consumului de alcool. MAI MULTE DETALII AICI

Ultima oră

Comentariul meu