inconștiență la volan – bărbați fără permis prinși de poliție pe valea oltului și în avrig
FOTO: arhivă

Polițiștii sibieni au depistat, în weekend, doi bărbați fără permise de conducere, la volan pe drumurile din județ. Unul dintre ei a fost prins pe Valea Oltului, iar celălalt în orașul Avrig.

Primul bărbat care a dat nas în nas cu poliția este un tânăr în vârstă de 18 ani. Acesta a plecat la plimbare prin oraș fără să aibă permis de conducere. „La data de 31 octombrie a.c., în jurul orei 18,00, pe strada Samuel Brukenthal din orașul Avrig, un localnic în vârstă de 18 ani a fost depistat conducând un autoturism deși nu deține acest drept. Pe numele tânărului s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cel de-al doilea individ a fost prins pe Valea Oltului. Omul a pus în pericol siguranța mai multor participanți la trafic. El a fost depistat la ieșirea din Boița. „La data de 31 octombrie a.c., în jurul orei 21,30, pe DN 7, în afara localității Boița, polițiștii rutieri au depistat un bărbat în vârstă de 49 de ani, din jud. Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism deși dreptul său de a conduce autovehicule pe drumurile publice a fost anulat”, spune Welter.

Pe numele bărbatului s-a deschis un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 335 aliniatul 2 din Codul Penal.

Ultima oră

Comentariul meu