creșterea deceselor covid produce schimbări în cimitirul municipal - capela nu se mai închiriază pentru un singur mort

Numărul persoanelor decedate a crescut semnificativ în ultima perioadă în municipiul Sibiu. Cele mai multe decese sunt cauzate de coronavirus. Din acest motiv, în Cimitirul Municipal s-au produs, de la finalul lunii octombrie, modificări importante. Capela nu mai poate fi închiriată doar pentru o singură persoană.

[fvplayer id=”243″]

Capela mare din Cimitirul Municipal Sibiu nu mai poate fi închiriată doar unei singure persoane. Aceasta este disponibilă, de la finalul lunii trecute, pentru trei persoane decedate pe zi sau chiar mai multe, în funcție de cerere.

„Administrația Cimitirului Municipal Sibiu anunță public că începând cu data de 27 octombrie 2021, Capela mare (partea stângă) este disponibilă doar în regim de închiriere pentru 3 decedați / zi (sau mai mulți). Posibilitatea de închiriere pentru un singur decedat / zi este momentan suspendată”, anunță Administrația Cimitirului Municipal.

Măsura are caracter temporar. Încetarea acesteia va fi anunțată public de către Administrația Cimitirului Municipal Sibiu.

Valul patru al pandemiei de coronavirus a adus tristețe în zeci de familii din Sibiu. Doar în ultimele zile au murit zeci de persoane infectate.

Ultima oră

Comentariul meu