bărbat din mureș amendat cu 2.000 de lei la sibiu – a furat câteva kilograme de trufe
foto: arhivă

Un bărbat din județul Mureș a fost amendat cu 2.000 de lei în județul Sibiu după ce a fost prins transportând câteva kilograme de trufe pentru care nu avea documente legale de proveniență.

„La data de 31 octombrie a.c., în jurul orei 16,00, pe raza localității Brădeni, polițiștii au oprit un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 32 de ani, din județul Mureș. Cu ocazia verificărilor efectuate asupra autoturismului, s-a constatat că bărbatul transporta cantitatea de 3 kg de trufe negre fără a deține documente legale privind proveniența”, anunță Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În conformitate cu prevederile articolului 17, litera c) din Legea nr. 171/2010R, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar trufele au fost confiscate și predate reprezentanților Ocolului Silvic Agnita.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Le-a furat din pamantul padurii! Un porc mistret a facut foame intr-o zi din cauza lui ! Noroc cu astia care taie legal padurile,ca rezolva furtul de trufe! Nu paduri ,nu trufe, nu furt de trufe!

  2. Stirea e la mișto. Păi zii de unde le-o furat? SI DACA SUNT FURATE, DE CE NU E DOSAR PENAL?