video - victorie spectaculoasă pentru csc 1599 șelimbăr - au bătut cu 4-2 pe u cluj

Victorie extrem de prețioasă pentru echipa pregătită de Eugen Beza. CSC 1599 a învins luni după amiază cu 4-2 pe U Cluj, într-un meci în care echipa șelimbăreană a jucat extraordinar. Șelimbărul urcă pe locul nouă cu 17 puncte, și prin succesul de luni împotriva celor din Cluj, ajută practic și pe FC Hermannstadt să rămână pe locul secund în liga 2.

Partida disputată la Avrig a început în forță. Tătaru a reușit să înscrie superb din lovitură liberă în minutul șapte, cu un șut plasat de la aproximativ 20 de metri.
Oaspeții au reușit să egaleze până la pauză, Boiciuc înscriind pentru șepcile roșii în minutul 43.
Oaspeții au preluat conducerea dintr-un penalty acordat la un șut al lui Boiciuc în brațul lui Monea. Haită a transformat fără probleme în minutul 53 și clujenii conduceau cu 1-2.
Șelimbărul a egalat la o fază la care Yameogo a trimis perfect din corner pentru lovitura de cap a lui Biatoumoussoka, iar francezul a adus egalarea în minutl 66.
Clujul a rămas apoi în inferioritate numerică după ce Gîț a luat două cartonașe galbene în minutele 68 și 69.

YouTube video

Cu un om în plus, șelimbărenii au forțat victoria. S-a făcut 3-2 în minutul 74, atunci când Ciocâlteu a șutat imparabil sub transversală. Cu opt minute înainte de final, Cărăruș a trimis un trasor de la peste 20 de metri, direct în plasa laterală și a stabilit scorul final, 4-2 pentru CSC Șelimbăr.

În runda a 13-a, pentru Șelimbăr urmează meciul din deplasare cu Poli Timișoara, partida fiind programată pentru sâmbătă, 6 noiembrie de la ora 14:00.

Ultima oră

Comentariul meu