un consilier local cere primăriei sibiu să verifice zonele verzi după lucrările din cartiere - ”pe argilă nu crește iarbă”

Cartierele Sibiului au fost modernizate, iar lucrările se află pe final. Dar, în multe cazuri zonele verzi au rămas neamenajate corespunzător, spune Ioan Plesciuc, unul dintre consilierii locali ai USR Plus. Acesta a cerut în ședința ordinară a Consiliului Local Sibiu de joi, 28 octombrie, ca cei responsabili din cadrul municipalității, să ceară constructorilor să remedieze problema. Viceprimarul Corina Bokor a răspuns, spunând că se va avea în vedere acest aspect.

”Constructorii lasă pe locurile unde ar trebui să fie zone verzi bolovani, materiale de construcție. Pământul nu este nivelat suficient. Ar trebui făcute completări până se ajunge la cota trotuarelor. Intervine și tasarea naturală. Ar trebui urmărit acest aspect, iar conform contactelor, când tasarea naturală se termină, constructorul să revină și să adauge pământ. Pentru că altfel pe argila rămasă în urma construcției și printre bolovani nici iarba nici ce se mai plantează nu o să crească”, a fost interpelarea din cadrul ședinței Consiliului Local.

Viceprimarul Corina Bokor a răspuns că acest aspect se are în vedere. ”Comisia de recepție este preocupată de aspectul zonelor verzi. Înainte să meargă comisia pe teren se fac verificări și unde este cazul se solicită intervenția pentru îndepărtarea bolovanilor și greblare”, a afirmat aceasta în timpul ședinței de joi.

Ultima oră

Comentariul meu