fly lili a primit certificare oficială - compania aeriană din sibiu, poate începe zborurile

Este oficial. Compania aeriană înființată de către un afacerist din Sibiu (DETALII AICI) a primit o veste bună. Autoritatea Aeronautică Civilă Română a eliberat certificatul de operator aerian celor de Fly Lili.

Fly Lili a obținut la finalul lunii octombrie 2021 certificatul de operator aerian (RO-079) în țara noastră, anunță BoardingPass.
În prezent compania aeriană are în flotă un Airbus A320 înmatriculat YR-LIL care este parcat în Varna (Bulgaria), însă în până la finalul lunii anului 2021 va mai recepționa un avion Airbus A310 în versiune cargo.
De asemenea, Fly Lili ar urma să își mai extindă flota cu alte două avioane de tip Embraere E145 și un Airbus A319, aceste trei avioane sunt în configurație dedicată transportului de pasageri.
CITIȚI ȘI: Un sibian lansează o companie aeriană – Fly Lili zboară și din Sibiu – ’’Sper ca din vară să începem’’
Pe lângă acestea, alte două Airbusuri A310 în versiune cargo vor ajunge în flota companiei Fly Lili. Cele trei Airbusuri A310F cargo vor fi preluate treptat de Fly Lili de la compania turcă ULS Cargo.

Curse din Sibiu spre Munchen cu avioane Airbus
Fly Lili are in plan sa opereze câte un zbor zilnic pe ruta Sibiu – Munchen – Sibiu, iar alte două curse vor avea loc de două ori pe săptămână, pe rutele Satu Mare – Munchen – Satu Mare și Suceava – Munchen – Suceava.

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Poate se gindesc Sibieni nostri sa facá cursé si Sibiu-Valencia (Spania)
    In com Valenciana sintem destui