Stația de autobuz de la Piața Cibin distrusă cu o bâtă de un tânăr - Sibianul a fost prins de polițiștii locali

Duminică, 24 octombrie, în jurul orei 16.30 un tânăr de 27 de ani din Sibiu a distrus un panou al unei stații de autobuz din zona pieței Cibin. Acesta a lovit panoul publicitat în mod repetat cu o bâtă.

Camerele de supraveghere din zonă au surprins această faptă, dispecerii Poliției Locale detașând imediat două patrule care l-au reținut pe acest cetățean.

Tânărul a fost predat Inspectoratului Județean de Poliție și va fi cercetat pentru distrugere. Geamul panoului și rama metalică a acestuia au fost complet distruse și vor trebui înlocuite, iar pentru a recupera prejudiciul, Primăria Sibiu va formula o plângere împotriva cetățeanului care, în mod iresponsabil și violent, a distrus un bun public, al orașului.

Stația de autobuz de la Piața Cibin distrusă cu o bâtă de un tânăr - Sibianul a fost prins de polițiștii locali Stația de autobuz de la Piața Cibin distrusă cu o bâtă de un tânăr - Sibianul a fost prins de polițiștii locali Stația de autobuz de la Piața Cibin distrusă cu o bâtă de un tânăr - Sibianul a fost prins de polițiștii locali

Ultima oră

Comentariul meu