Maraton de vaccinare în weekend la Sibiu - Centru temporar amenajat la Sala Thalia

De câteva zile sibienii stau la coadă la centrele de vaccinare pentru a primi serul anti covid. La final de săptămână însă, cei care nu au ajuns până acum la vaccinare, au șansa să facă acest lucru în cadrul unui maraton de vaccinare care va avea loc la Sala Thalia.

Serurile folosite vor fi Pfizer și Johnson. Vor fi amenajate patru fluxuri de vaccinare și se poate primi orice doză: prima, a doua sau booster-ul, cu condiția să fi trecut minim 6 luni de la rapel. ”Maratonul e organizat de Consiliul Județean, iar noi îi sprijinim. Ne așteptăm, într-un scenariu optimist, la 1.000 de persoane pe zi. Dar, ne pregătim și pentru mai mult. E o ocazie bună ca sibienii să vină să se vaccineze, chiar dacă în oraș sunt centre de vaccinare deschise. Se poate face oricare doză”, spune Daniel Chelcea, directorul Spitalului Județean Sibiu.

Sibienii se vor putea vaccina sâmbătă și duminică (30 și 31 octombrie) între orele 9 și 21. Peste trei săptămâni va fi organizat un al doilea maraton pentru cei care vor face rapelul.

 

 

 

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Dar de ce nu este și MODERNA în oraș??? Eu trebuie sa fac booster cu moderna, și doar în Cisnădie este. De ce????