hoț român ucis - mirel joacă bine, omorât în timpul unui jaf în italia

Celebrul Mirel Joacă Bine, un român de 34 de ani a fost ucis în timpul unui jaf în Italia. Acesta intrase la furat alături de câțiva prieteni relatează Quotidiano Nazionale, preluat de ProTv.

ȘTIRE ACTUALIZATĂ – Surpriză! Mirel Joacă Bine, trăiește!

Potrivit presei locale, românul ucis se numește Mirel Joacă Bine și este originar din Brașov. Luni seară, în jurul orei 20:00, a intrat alături de alți 3-4 bărbați în locuința lui Sandro Fiorelli, proprietarul unei tutungerii din satul Santopadre, provincia Frosinone.

Au intrat în locuință crezând că este goală, însă între timp proprietarul s-a întors acasă alături de fiul său, care a observat hoții.

Italianul de 58 de ani a mai fost victima unor furturi în trecut. De această dată, când a văzut că i-au intrat hoții în casă, a pus mâna pe armă și l-a împușcat pe unul dintre ei. Fiorelli le-a declarat polițiștilor că românul avea un pistol în mână și s-a speriat că îl va împușca.

Bărbații care îl însoțeau pe român au fugit în momentul în care au fost descoperiți de proprietarul locuinței și sunt în acest moment căutați de polițiști. Presa locală scrie că este posibil să fie vorba despre un grup de hoți care a dat mai mult spargeri în zonă, în ultimele săptămâni.

Sursa – Protv.ro

Ultima oră

Comentariul meu