liceul ”ghibu” se extinde cu un corp de clădire cu nouă săli de clasă

Elevii care învață la Liceul Onisifor Ghibu vor avea condiții mai bune. Clădirea va avea un nou corp de clădire care va găzdui 9 săli de clasă noi. Indicatorii tehnico economici vor fi votați de consilierii locali în ședința din această lună.

Obiectivul specific al proiectul ui constă în realizarea unei extinderi ce va deservi activitatea educaţională a Liceului Teoretic Onisifor Ghibu. Amenajarea noilor săli de clasă, a laboratoarelor și a celorlalte spaţii se va face astfel încât întreg sediul să răspundă normelor de funcționare a instituțiilor de învățământ.

”Această investiție va crea condiţii pentru creşterea calităţii procesului educaţional prin asigurarea unor spaţii adecvate necesare desfășurării activităţii școlii. Se vor amenaja săli de curs conform cu normativele în vigoare iar clădirea va dispune de toate instalaţiile, dotările şi utilităţile necesare desfăşurării normale a activităţilor. Din punct de vedere al utilizării spaţiului se va avea în vedere legislaţia în vigoare privind spaţiul util care trebuie să revină unui elev”, se arată în proiectul de hotărâr supus aprobării.

Mai exact, în noul corp de clădire vor funcționa 9 săli de clasă. Vor fi amenajate și trei grupuri sanitare pentru fete și trei pentru băieți, un spațiu tehnic și un depozit.

Investiția totală se ridică la 9.326.000 de lei.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu