video de la agonie la extaz - fc hermannstadt câștigă derbiul orgolilor cu șelimbăr, în prelungiri

Meci extrem de spectaculos și disputat la Mediaș. FC Hermanstadt a reușit să învingă cu 3-2 pe CSC Șelimbăr, printr-un gol marcat în minutul 95. Sibiul urcă pe doi în clasament, în timp ce șelimbărenii rămân cu 14 puncte.

Chiar dacă pozițiile din clasament și probabil și valoarea loturilor, dădeau pe FC Hermannstadt ca fiind favorită în prima înfruntare oficială cu CSC Șelimbăr, pe teren lucrurile nu au fost deloc așa.
Șelimbărenii pregătiți de antrenorul cu care Hermannstadt a retrogradat din liga 1, la finele sezonului trecut, și-au vândut scump pielea. Orgoliile locale și-au făcut și ele apariția, iar din această încleștare, cei mai câștigați au ieșit spectatorii, pentru că partida disputată sâmbătă la prânz a fost una spectaculoasă.
Sibiul a părut că scapă în câștigătoare lejeră, după ce a reușit ca în prima repriză, să marcheze două goluri prin Buhăcianu, dar în mitanul secund lucrurile s-au schimbat total.
Șelimbărul a redus din handicap prin reușita lui Curtean din penalty, iar apoi Cîrstean a egalat în minutul 75.
Sibienii s-au năpustit apoi spre poarta adversă, în căutarea golului victoriei, iar acesta a venit în prelungiri.
La ultima fază, după o centrare înaltă din dreapta careului, Opruț preia în stânga careului, pe linie, și centrează înalt în centru, Bejan sare la cap, însă trece pe sub minge, iar în apropiere este Valentin Buhăcianu, care reia din drop, din prima, din 10 metri, și înscrie lângă bara din dreapta, cu toată opoziția lui Gal, care a plonjat în disperare de cauză să respingă.
VEZI AICI TOATE GOLURILE
Sibienii obțin astfel trei puncte vitale în cursa pentru promovarea în liga 1, și urcă temporar cel puțin pe locul 2, cu 25 de puncte, în spatele Petrolului, care are 30 de puncte.
Șelimbărul rămâne pe locul nouă, cu 14 puncte după 11 etape disputate.

Ultima oră

Comentariul meu