video doi pacienţi decedați la spitalul din târgu cărbuneşti, după ce staţia de oxigen s-a defectat

Doi pacienți de la secția ATI a Spitalului din Târgu Cărbunești, unde stația de oxigen s-a stricat vineri dimineața, au murit, a declarat, pentru MEDIAFAX, prefectul județului Gorj, Marcel Iacobescu.

„Două persoane decedate, din ceea ce mi-au spus medicii. Nu ar puttea fi asociate cu accidentul care s-a produs la instalația de oxigen pentru că au fost trecute pe butelii de oxigen. Ele erau într-o stare extrem de gravă”, a spus prefectul.

Planul roșu a fost activat vineri dimineața în județul Gorj, unde stația de oxigen de la Spitalul din Târgu Cărbunești, spital Covid, s-a stricat.

Prefectul județului a declarat că aproximativ 100 de bolnavi care erau internați la Spitalul din Târgu Cărbunești sunt evacuați.

„Sunt aproximativ 100 de bolnavi, dintre care 15 pe secția de ATI, toți sunt evacuați”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Marcel Iacobescu.

Conform acestuia, pacienții în stare gravă sunt transportați către secția ATI de la Târgu Jiu, iar ceilalți vor fi duși la alte spitale din județ.

IGSU a anunțat că la fața locului au fost trimise mai multe echipaje din Gorj, Mehedinți, Hunedoara, Dolj și Vâlcea. Mijloacele dislocate transportă în total 67 butelii de oxigen căte Spitalul din Târgu Cărbunești.

[fvplayer id=”228″]

Ultima oră

Comentariul meu