opt focare de coronavirus în județul sibiu - majoritatea în centre rezidențiale
Captură Google Maps

Opt focare de coronavirus sunt înregistrate, în prezent, în județul Sibiu. Majoritatea dintre ele sunt centre rezidențiale, unde sunt internați copii, bătrâni și persoane cu dizabilități.

La data curentă, Direcția de Sănătate Publică a județului Sibiu monitorizează un număr de 8 focare de infecție cu SARS-CoV-2 la nivelul județului Sibiu.

La Centrul de Plasament Gulliver Sibiu sunt 14 persoane infectate, din care 13 beneficiari pozitivi și un angajat pozitiv. Focarul a fost identificat în 30.09.2021.

Alt focar a fost identificat la o companie producătoare de piese auto din Sibiu unde sunt de 37 angajați pozitivi. Focarul e activ din 5 octombrie.

Și la Centrul de Plasament pentru Copilul cu Dizabilităţi „Speranţa” Sibiu sunt 5 persoane infectate, din care 3 beneficiari pozitivi și 2 angajați pozitivi, focarul fiind identificat în 07.10.2021.

La Centrul de Plasament Orlat sunt 4 persoane infectate, cu toții beneficiari. Focarul a fost identificat în 07.10.2021.

La Asociația Umanitară „Dare to Care” Cornățel sunt 7 persoane infectate, din care 6 beneficiari pozitivi și 1 angajat pozitiv, focar identificat în 09.10.2021.

Și la Centrul de Recuperare și Reabilitare pentru Persoane cu Handicap Dumbrăveni sunt 5 persoane infectate, cu toții beneficiari. Primul caz a apărut în 19 octombrie.

Totodată, la Centrul de Plasament pentru Copilul cu Dizabilități Turnu Roșu sunt 4 beneficiari pozitivi, iar la Asociația „Casa Bunicilor” Slimnic sunt 15 persoane infectate, din care 13 beneficiari pozitivi și 2 angajați pozitivi. Ambele focare au fost identificate în 19.10.2021

Ultima oră

Comentariul meu