Biciclist lovit de două mașini între Sadu și Tălmaciu - Este în stare gravă
FOTO arhivă

Un accident rutier grav a avut loc joi seara între Sadu și Tălmaciu. Un biciclist a fost lovit de două mașini. Acesta a suferit răni grave și a fost transportat la spital în Sibiu. De asemenea, un autoturism s-a răsturnat în urma impactului.

Polițiștii rutieri au intervenit la locul producerii unui accident în care au fost implicate o bicicletă si două autoturisme.

„DJ 105G, un bărbat care circula fără elemente reflectorizante pe o bicicletă nesemnalizată și care tracta un cărucior a fost lovit succesiv de două autoturisme conduse pe direcția Sadu – Tălmaciu. Primul autoturism era condus de către o femeie în vârstă de 28 de ani, din Boița, iar al doilea autoturism, care s-a și răsturnat pe carosabil, era condus de către un bărbat în vârstă de 31 de ani, din județul Vâlcea”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Biciclistul circula pe aceeași direcție cu cele două autoturisme. Acesta a fost rănit grav.

„Biciclistul a suferit multiple traumatisme în urma impactului. Are fractură de membru inferior, traumatism de coloană, șoc hemoragic. A fost transportat, conștient, dar în stare destul de gravă, la UPU Sibiu”, informează Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu

În prezent se fac cercetări în vederea stabilirii cauzelor exacte ale producerii accidentului rutier.

Ultima oră

Comentariul meu