scandal lângă biserica din groapă - bărbat internat la psihiatrie după ce a distrus cu toporul două mașini

Un scandal de proporții a avut loc, în noaptea de marți spre miercuri, în apropierea Bisericii din Groapă din municipiul Sibiu. Un bărbat a lovit cu un topor două mașini parcate în zonă. Fiindcă se afla într-o stare de agitație și confuzie, omul a fost internat în Spitalul de Psihiatrie.

Totul s-a petrecut în jurul orei 00,30, pe strada Justiției din municipiul Sibiu. ”Polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică Sibiu au depistat un bărbat care, aflat într-o stare de agitație și confuzie, a lovit cu un topor două autoturisme parcate în zonă. Bărbatul a fost identificat, un localnic din Cristian, în vârstă de 46 de ani, și a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie ”Dr. Gheorghe Preda” Sibiu în vederea internării nevoluntare”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Totodată, polițiștii au deschis o anchetă în vederea stabilirii circumstanțelor exacte ale producerii incidentului, urmând a fi dispuse măsuri legale în consecință.

„Menționăm faptul că, până în prezent, la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, nu s-a înregistrat nicio plângere cu privire la distrugerea celor două autoturisme”, mai spune Welter.

Sursele Ora de Sibiu spun că unul dintre cei doi proprietari ai mașinilor nu își dorește să depună plângere pe numele omului.

Sursa foto: Ziua Online

Ultima oră

Comentariul meu