se introduc restricții dure în românia - circulația interzisă noaptea pentru nevaccinați, iar masca devine obligatorie peste tot

Klaus Iohannis a declarat: „Va fi restrictionață circulația noaptea, excepție făcând cei vaccinați și cei care, cu legitimație de serviciu au o treabă legitimă de rezolvat. În timpul zilei, accesul la majoritatea evenimentelor va fi permis doar cu certificatul verde, iar cei nevaccinați, din păcate, vor avea o sumedenie de restricții”.

Noile măsuri care vor intra în vigoare de luni, 25.10.2021:

  • Circulație interzisă noaptea pentru nevaccinați.
  • Masca devine din nou obligatorie peste tot, pentru toată lumea (vaccinați și nevaccinați).

Iohannis: „Masca redevine obligatorie peste tot, atât în interior, cât și în exterior. Până vă convingeți să vă vaccinați, e nevoie de restricții”.

“Dacă vreţi să nu ajungeţi la spital şi să nu ajungeţi la terapie intensivă, vaccinaţi-vă, nu-i credeţi pe cei care vă mint. Singurul lucru care se întâmplă dacă vă vaccinaţi este că scăpaţi de boală şi scăpaţi de formele grave de boală, iar noi, ca şi societate, scăpăm de această pandemie”, mai spune șeful statului.

„Vreau să fiu foarte clar din capul locului: dacă vrem să se oprească pandemia, singura soluţie este vaccinarea. Vaccinarea opreşte pandemia. Ştiu că sunt mulţi care încearcă să vă spună că nu este aşa. Haideţi să vedem ce se întâmplă în lume: în vestul Europei, unde lumea s-a vaccinat în masă, 70 – 80% s-au vaccinat, pandemia practic nu mai are impact. În partea noastră, unde o parte este reticentă din varii motive, reticentă la vaccinare, suntem în plină pandemie, iar la noi în România s-a declanşat o adevărată catastrofă cu sute şi sute de decese în fiecare zi, cu zeci de mii de oameni care se infectează zilnic”, completează acesta.

„Guvernul va hotărî în cel mai scurt timp, cel târziu vineri, foarte concret ce restricţii intră în vigoare, asta după ce Comitetul Naţional şi experţi în materie vor stabili cu toate detaliile aceste norme şi le vor transpune şi în limbaj juridic”, a spus Klaus Iohannis, conform Mediafax.ro.

 

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Un mare dobitoc! Sunt foarte multe tari în care rata de vaccinare este foarte mare și tot se lupta cu pandemia, nici vorba sa înceteze (vezi Israel). În jurul meu sunt o grămadă de vaccinati care au făcut boala după vaccin, unii făcând forme foarte grave. Inclusiv la mine în familie am cazuri. Vaccinata toată casa, toți pozitivi, unul la ATI. Deci cine dezinformează???? Fix lupul care striga lupul, președintele! Hai, las-ne!

    1. Dobitoc esti tu , in Anglia unde numarul de infectari e mare numarul de morti e MIC .
      La 20.000 de infectati au 40 de morti , la noi la toti atatia infectati numarul de morti e de 10 ori mai mare . 99% din cei car sunt la ATI cu forme grave sunt NEVACCINATI!!!
      Cum am ajuns sa „exportam” bolnavi in Ungaria daca ce zici tu e adevarat ?
      Am ajuns sa avem mai multi morti decat toata Europa la un loc din cauza cretinilor ca tine
      Tu nu esti „Unu’ Din Cei Mulți Scrie” esti Unu’ Din Cei Mulți si Prosti !!!

      1. Celelalte tari sau vaccinat ptr ca au educație și au fost învățați sa respecte ceea ce li s-au spus din păcate România nu este o tara care sa știe sa respecte vaccinarea împotriva Covid 19.Mergeti cu toți și vaccinati-va dacă vreți sa fim din nou liberi sa putem merge peste tot cum am facut-o înainte de pandemia Covid 19.Romanii vaccinativa fiți educați și cu credință în Dumnezeu ptr ca vaccinarea va ajuta sa scăpați de Terapie Intensiva