nou in sibiu: platinum imobiliare - servicii imobiliare personalizate pentru fiecare client in parte

Cine caută o locuință, fie pentru cumpărare, fie pentru închiriere, vrea să vadă locațiile în funcție de timpul și programul său. Platinum Imobiliare, cea mai nouă agenție din Sibiu, programează vizionările în funcție de disponibilitatea clientului. Acesta este doar un detaliu pe lângă oferta variată pe care o au în portofoliu, experiența agenților și proiectele proprii în dezvoltare.

[fvplayer id=”242″]Platinum Imobiliare este o agenție tânără, înființată în luna martie a acestui an. Dar, chiar dacă agenția este nouă, agenții care lucrează aici vin cu o experiență de ani de zile în domeniul imobiliar sibian. ”Agenția am înființat-o cu un coleg. Ambii avem experiență de peste 5 ani în acest domeniu. Ne-am dorit să avem agenția noastră pentru a oferi clienților altfel de servicii, mai aplecate către nevoile lor, cu respect față de puținul timp liber pe care îl au. Avem alți 7 colegi tineri, entuziaști, care iubesc ceea ce fac. Și aici facem noi diferența. Suntem tineri, dornici de muncă, agili. Dacă clientul spune că acum are timp să mergem la o vizionare, ACUM mergem. La noi nu există amânări”, spune Dan Popescu, directorul agenției Platinum Imobiliare.

nou in sibiu: platinum imobiliare - servicii imobiliare personalizate pentru fiecare client in parte

Vânzări, închirieri și proiecte proprii

Platinum Imobiliare oferă toată gama de servicii din acest domeniu. Portofoliul variat include apartamente de vânzare, închirieri și spații comerciale sau de birouri. ”Avem sute de apartamente vândute sau închiriate. În proporție de 40% avem locuințe vechi, iar 60% locuințe noi, de la dezvoltatori imobiliari. Am ales cele mai bune construcții, de la cei mai buni dezvoltatori de pe piață”, spune Dan Popescu.
Despre Platinum Imobiliare se va mai auzi curând, pentru că agenția va dezvolta în viitorul apropiat proiecte rezidențiale proprii. Și nu doar la Sibiu, pentru că fondatorii ei au în plan extinderea în alte orașe mari.

Pentru oferta agenției site-ul www.platinumimob.ro vă stă la dispoziție, la fel și pagina de Facebook.

https://www.facebook.com/imobiliareplatinum

Informații și detalii se pot obține la numărul de telefon 0751.478111

nou in sibiu: platinum imobiliare - servicii imobiliare personalizate pentru fiecare client in parte

Ultima oră

Comentariul meu