deschiderea patinoarului din sub arini, incertă - ”așteptăm să vedem cum evoluează pandemia”
Foto Arhivă

Numărul mare de cazuri covid 19 pune la mare îndoială deschiderea patinoarului din parcul Sub Arini. Deocamdată cei care îl administrează spun că așteaptă evoluția pandemiei în luna care urmează, dar și vremea trebuie să fie favorabilă gheții.

După mulți ani în care nu a funcționat, anul trecut  fost primul în care patinoarul și-a redeschis porțile, în a treia zi de Crăciun. La două zile s-a închis din nou, din cauza unor controale ale autorităților care i-au informat pe administratori că activitățile în aer liber, la acea vreme, erau permise cu 10 persoane. În a doua zi din acest an patinoarul s-a redeschis, dar cu trei spații delimitate pentru a fi respectate astfel măsurile.

Anul acesta însă nu se știe când sau dacă se va redeschide locul atât de iubit de sibieni. ”Nu știm încă nimic, nu am luat nicio decizie în acest sens. Așteptăm să vedem cum evoluează lucrurile, cazurile, dacă se impun restricții noi sau ce măsuri se vor lua. În plus, va trebui să vedem și cum va fi vremea pentru a se îndeplini condițiile pentru o gheață bună”, spune Remus Gliga, administratorul patinoarului.

 

Ultima oră

Comentariul meu