video: mașină de pompieri, în depășire pe linie continuă pe dn14 la ruși

Un cititor Ora de Sibiu a trimis pe adresa redacției un clip video în care apare o mașină de pompieri aflată într-o depășire neregulamentară. Șoferul se deplasa către o intervenție, potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU), însă semnalele luminoase și cele acustice nu erau pornite.

Imaginile au fost realizate marți, în jurul orei 16:00, pe DN14 la ieșire din localitatea Ruși pe direcția de deplasare Mediaș – Sibiu.

[fvplayer id=”218″]Șoferul autospecialei cu numere de înmatriculare ale MAI și cu inscripțiile pompierilor a depășit un TIR pe linie continuă. Potrivit imaginilor, nici semnalele luminoase și nici cele acustice nu erau puse în funcțiune.

Ora de Sibiu a cerut un punct de vedere din partea reprezentanților ISU Sibiu, care au transmis că este vorba despre un autoturism de serviciu, iar șoferul acestuia se deplasa către o misiune.

„Referitor la imaginea prezentată de dumneavoastră menționăm că în fotografie se află un autoturism de serviciu care se deplasa pentru o misiune de prevenire, fără a circula în regim prioritar (cu semnale luminoase). În urma informațiilor primite din partea dumneavoastră, situația va fi analizată la nivelul unității în vederea întreprinderii măsurilor care se impun”, a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Sursa video: Sorin Popa

Ultima oră

Comentariul meu