foto video drumul din câmpșor aproape gata - urmează asfaltarea pe noua cale de legătură dintre ștrand și turnișor

Drumul care va lega cartierele Ștrand și Turnișor ar trebui să fie finalizat undeva după luna februarie a anului viitor. Dar, dacă vremea va fi bună și constructorul va putea lucra în continuare, lucrările ar putea fi gata mai devreme. Asta dacă judecăm după stadiul în care se află acum- în câteva zile va începe asfaltarea.

Ordinul de începere a lucrărilor a fost semnat în 13 mai 2021, iar termenul de finalizare este de 8 luni. În acest termen nu sunt incluse lunile de sezon rece în care nu se va putea lucra. Acest lucru înseamnă că drumul ar putea fi finalizat undeva după luna februarie a anului viitor. Dar, lucrările sunt deja destul de avansate.

YouTube video

Stâlpii de iluminat au fost montați încă din vară. La fel, și canalizarea pentru apa pluvială. Constructorul spune că în maxim două zile se va începe asfaltarea.

foto video drumul din câmpșor aproape gata - urmează asfaltarea pe noua cale de legătură dintre ștrand și turnișor foto video drumul din câmpșor aproape gata - urmează asfaltarea pe noua cale de legătură dintre ștrand și turnișor foto video drumul din câmpșor aproape gata - urmează asfaltarea pe noua cale de legătură dintre ștrand și turnișor foto video drumul din câmpșor aproape gata - urmează asfaltarea pe noua cale de legătură dintre ștrand și turnișor

După finalizarea asfaltării vor începe lucrările pentru pista de biciclete.

foto video drumul din câmpșor aproape gata - urmează asfaltarea pe noua cale de legătură dintre ștrand și turnișor foto video drumul din câmpșor aproape gata - urmează asfaltarea pe noua cale de legătură dintre ștrand și turnișor foto video drumul din câmpșor aproape gata - urmează asfaltarea pe noua cale de legătură dintre ștrand și turnișor

Noul drum va avea o lungime de aproximativ 1 km și o lățime a carosabilului de 7 metri. Trotuarele vor avea o lățime de 1,5 metri pe fiecare parte, fiind prevăzute și piste pentru biciclete. De asemenea, se va instala o rețea de iluminat public cu LED și se va amenaja o rețea de canalizare pluvială.foto video drumul din câmpșor aproape gata - urmează asfaltarea pe noua cale de legătură dintre ștrand și turnișor

Investiția din bugetul local se ridică la 9,14 milioane de lei.

 

 

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. Bine, dar unde se termina?
    In Fundatura Brazilor?
    Aduci circulatia de pe DN 7 si o scoti in capatul lui Dimitrie Cantemir, o strada de cca 4-5 m latime in punctul de jonctiune. O porcarie!!!

    1. Total de acord, macar sa faca stazile alea(Sacel si Cantemir)cu sens unic ca si asa se circula in disperare pe ele si nici nu e dat drumul circulatiei pe camp.

    2. Nicolae, tu unde ai vedea drumul scos? In garsoniera la tine? Circuli macar pe acolo, sau iti faci doar norma de debitat frustrari?