foto - accident grav pe dn7 la boița - cinci persoane rănite la boița

Din informațiile oferite de IPJ Sibiu, se pare că este vorba de un accident rutier în care sunt implicare două autoturisme. Accidentul s-a petrecut pe DN7 între Tălmaciu și Boița.

În coliziune sunt implicate o mașină care circula pe direcția Vâlcea – Sibiu, condusă de un bărbat de 43 de ani, din Argeș și un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 31 de ani din Hunedoara.foto - accident grav pe dn7 la boița - cinci persoane rănite la boița’’În fiecare mașină se mai aflau doi și respectiv un pasager (o femeie de 42 de ani și o minoră de 16 ani, ambele din Argeș și o femeie de 30 de ani din Hunedoara). Toate cele cinci persoane sunt rănite. Politiștii Serviciului Rutier sunt la fata locului și continua cercetările in vederea stabiliți cu exactitate a cauzelor și condițiilor in care s-a produs accidentul rutier’’, spun cei de la IPJ Sibiu.foto - accident grav pe dn7 la boița - cinci persoane rănite la boița
ISU Sibiu anunță că intervenit de urgență cu două echipaje SMURD. S-au acordat îngrijiri medicale pentru cinci persoane implicate, neîncarcerate, și care au fost transportate la spital.
SAJ Sibiu a trimis de urgență două echipaje de tip C2(medic) și B. Echipajul C a transportat o femeie de 44 ani cu fractură de femur și traumatisme, iar echipajul B SAJ a transportat un bărbat de 31 ani cu traumatism la umărul drept și la șoldul drept.

Ultima oră

Comentariul meu