Epilarea definitivă te scapă de părul nedorit – Cea mai performantă tehnologie de pe piață la salonul Florinei Frunzete din Sibiu

Ce presupune epilarea definitivă? Ședințele pot fi făcute în orice perioadă a anului? Este o procedură scumpă? De ce trei lungimi de undă și nu doar una? Probabil că, măcar o dată în viață, ai luat în calcul varianta epilării definitive. Ai căutat păreri în stânga și în dreapta, ai accesat toate paginile de Internet posibile, dar încă n-ai fost convinsă și, probabil, n-ai găsit răspunsurile la toate întrebările. Tocmai de aceea, specialiștii în acest domeniu vin cu toate lămuririle.

Florina Frunzete este născută și crescută în Sibiu. Are 34 de ani și, de aproximativ nouă ani, lucrează în domeniul esteticii și frumuseții. Este pasionată de tot ceea ce înseamnă frumos și scopul său este ca toți clienții care îi calcă pragul salonului să fie mulțumiți. Trainer de mai bine de patru ani, Florina predă și cursuri de make-up, iar de curând, a adăugat în portofoliul său o nouă pasiune – epilarea definitivă.

Fiind specialistă în domeniul în care activează, sibianca vine cu răspunsuri la toate întrebările doamnelor, domnișoarelor și, deopotrivă, bărbaților cu privire la cel mai în vogă procedeu de eliminare a părului nedorit – epilarea definitivă cu laser.

Epilarea definitivă – O metodă non-invazivă

Despre epilarea definitivă se vorbește deja de câțiva ani în România. Multe sunt femeile care au apelat la acest procedeu, fiind mulțumite de rezultatele care se văd încă după primele ședințe. Fiind o metodă non-invazivă, epilarea devine mult mai plăcută. Lungimea de undă a laserului are efect doar asupra rădăcinii firului de păr, ceea ce înseamnă că această lungime de undă nu trece de al doilea strat al pielii (derm), astfel nu poate atinge țesutul subcutanat, drept urmare nu ajunge la nivelul organelor. 

Cea mai performantă tehnologie pentru epilare definitivă cu laser

Altesse este, la ora actuală, cea mai performantă tehnologie Nanolaser Trilogy pentru epilare definitivă cu laser, iar Florina Frunzete o folosește în salonul din Sibiu. Aceasta combină beneficiile celor 3 lungimi de undă: Alexandrite 755nm, Diode 808nm și Yag 1.064nm, făcându-l un echipament rapid, eficient și sigur pentru toate tipurile de păr și piele.

Nanolaser Trilogy acționează în trei adâncimi diferite, selectând rădăcinile superficiale, medii sau profunde, transmițând energii variate, spre deosebire de Dioda Laser 808, care utilizează o singură lungime de undă și este potrivită pentru firele aflate la adâncimi medii.

Cum funcționează mai exact?

Pentru a înțelege mai bine cum scăpăm „ca prin minune” de firele de păr, Florina Frunzete ne explică procedeul.

„Prin spotul laserului este generat un fascicul luminos, acesta pătrunde în piele și este absorbit de melanina din firele de păr. Fasciculul de lumină ajunge sub formă de căldură la rădăcina părului (foliculul), unde prin temperatura foarte crescută produce distrucția foliculului pilos ducând astfel la întreruperea ciclului de creștere”, spune sibianca. Toate firele de păr tratate prin metoda de epilare definitivă cad după aproximativ 14 zile, de la o ședință la alta. Scopul estetic joacă un rol extrem de important atunci când alegem această procedură. Dar, pe lângă acest aspect, epilarea definitivă cu laser este recomandată și de medicii dermatologi ca tratament împotriva foliculitei și a creșterii excesive a părului.

În plus, procedurile sunt recomandate atât femeilor, cât și bărbaților, fiind posibile de realizat în orice perioadă a anului și pe orice tip de piele.Epilarea definitivă te scapă de părul nedorit – Cea mai performantă tehnologie de pe piață la salonul Florinei Frunzete din Sibiu

Cat costă de fapt epilarea definitivă?

Deși la prima vedere pare greu de crezut, epilarea definitivă ajunge să fie mai ieftină decât epilarea clasică. „O femeie plătește, în medie, pe o perioadă de 20-30 de ani pentru epilatul clasic 150 LEI, o dată pe lună cel puțin, pentru full body. Luând în calcul o medie de 25 de ani, suma cumulată ar atinge 45.000 LEI. Repetând același calcul pentru epilarea definitivă, costul pentru full body/ședință este de 1.480 LEI.

Totalul, la finalul ședințelor, calculat la aproximativ un număr necesar de 10 ședințe, este 14.800 de lei, ceea ce înseamnă că economisești de cel puțin două ori banii, foarte mult timp și îți iei adio de la firele inestetice pentru totdeauna”, explică Florina Frunzete. Așadar, în timp, costurile epilării definitive sunt mai reduse comparativ cu cele generate de epilarea clasică. Epilarea definitivă reprezintă o investiție smart. Prețurile diferă în funcție de zona corpului pe care o alegi. (ex: brațe, axilă, picioare etc)

Pentru a te bucura de cele mai bune oferte și pentru a te convinge de eficiența epilării definitive, poți consulta recenziile clienților pe website-ul Florinei.

De asemenea, pentru orice informații sau detalii, pe Florina o găsești:

SITE: www.florinafrunzete.com

TIKTOK: https://www.tiktok.com/@florinagabrielafrunzete

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/florina_frunzete/

FACEBOOK: https://www.facebook.com/florinafrunzetemakeup/Epilarea definitivă te scapă de părul nedorit – Cea mai performantă tehnologie de pe piață la salonul Florinei Frunzete din Sibiu

Ultima oră

Comentariul meu